Кіровоградські аудитори знайшли порушення на 400 тисяч в міськраді

08.11.2018 11:50

Кіровоградські аудитори під час ревізії знайшли фінансові порушення, у відділі освіти, молоді та спорту Бобринецької міської ради під час проведення ревізії на суму 421,3 тисяч гривень. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у відомстві.

Так, встановлені витрати підзвітних коштів при відсутності належного документального підтвердження, тобто батьки учнів комунального закладу "Дитячо-юнацька спортивна школа" не підтвердили отримання коштів на харчування під час проведення навчально-тренувальних зборів на загальну суму 153,9 тис. грн.  

Серед порушень також - покриття за рахунок коштів загального фонду видатків, які мають здійснюватися за рахунок спеціального фонду на загальну суму 149,7 тис. грн, незаконні витрати на оплату праці на загальну суму 29,3 тис.грн,  проведення зайвих виплат через завищення ціни на поставлені дошкільним навчальним закладам ковбаси на загальну  суму 11,8 тис. грн  та  завищення обсягу наданих комунальних послуг на суму 3,1 тис. грн.

Крім того, встановлено недоотримання відділом освіти доходів від надання платних послуг від реалізації продукції в буфеті на загальну суму 39,3 тис. грн, а також нестача готівки в загальній сумі 20,5 тис. грн, понаднормове  списання та  нестача матеріальних цінностей в сумі   13,7 тис. грн.

Через порушення законодавства з фінансових питань на 12 посадових осіб склали протоколи про адміністративне правопорушення.

Переглядiв: 741