Кіровоградські чиновники ОДА і мерії скидають один на одного бетонні «напівкулі» (ФОТОФАКТ)

18.03.2017 12:23

image

В обласному центрі на вулиці Дворцовій зруйновані обмежувачі руху, що називаються бетонними напівсферами, виявилися безхозними. Власників або відповідальних за стан обмежувачів руху не знайшлося ні в міській, ні в обласній адміністраціях.

У міському управлінні ЖКГ та в комунальних підприємствах запевняють, що не мають до даного майна жодного стосунку.

«Напівкулі ми не робили. І це не наші обмежувачі. Ці обмежувачі встановлювала область. Наші металеві, так, встановлювали, і вони зруйнувалися. У нас є в плані їх відновити. Це буде через два тижні», – зазначив директор КП «Універсал -2005» Віктор Панішко.

В управліннях облдержадміністрації, в які переадресувала мерія, відповіли, що не мають відношення до обмежувачів руху на Дворцовій, зазначивши, що міські чиновники – лукавлять.

 «Обласна адміністрація бетонні обмежувачі точно не встановлювала. Повірте мені, ми точно не маємо жодного стосунку до цього. Орган виконавчої влади у місті вирішує питання обмеження руху і таке інше. Вони трошки злукавили, тому що обласна влада не має до цього ніякого стосунку», –  зокрема, сказав заступник директора департаменту інфраструктури ОДА Володимир Дмитренко.

image

image

image

image

image

Переглядiв: 1711