Кіровоградські детективи отримали техніку від Європейського Союзу  

11.12.2018 14:34
image

Поліцейські Кіровоградщини отримали комп’ютерну техніку та відеокамери від стратегічних партнерів із Консультативної місії Європейського Союзу в рамках практичного етапу реалізації пілотного проекту «Модель Головного управління Національної поліції України». Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

Необхідні у роботі поліцейських технічні засоби передали представники місії Йоахім Петерс та Гете Маркуссен. Поліцейські отримали лише частину обладнання для підрозділів детективів.

«Ми вдячні нашим партнерам з КМЄС за  дієву підтримку та допомогу. Нова  техніка сприятиме якісному і оперативному  виконанню працівниками новоствореного підрозділу детективів покладених на них функцій та завдань під час розслідування  тяжких та особливих злочинів, – зазначив заступник начальника поліції області  Дем’ян Таршин.

Загалом  в рамках реалізації пілотного проекту лише для підрозділу детективів представниками Консультативної місії ЄС закуплено та буде передано обладнання на 100 тисяч гривень.

Сьогодні новенькі ноутбуки, жорсткі диски до них  та засоби відеофіксації передадуть поліцейським для використання у службовій діяльності.

Переглядiв: 488