Кіровоградські комунальники почали підготовку до зими

10.07.2017 14:46
image

Виконавчий комітет затвердив попередній план заходів підготовки до осінньо-зимового періоду під час засідання сьогодні, 10 липня. Про це повідомляє DOZOR.

За словами начальника управління ЖКГ Віктора Кухаренка, загальна вартість запланованих заходів понад 38,300 мільйонів гривень.

«Закладами освіти, закладами медицини, культури, комунальними підприємствами були подані плани заходів з підготовки до початку опалювального сезону. Будуть виконані капітальні та поточні ремонти, зокрема покрівель, мереж, придбають тверде паливо. У комунальних підприємствах «Благоустрій» та «Універсал – 2005» передбачаються заходи з закупівлі посипкового матеріалу, відсіву, солі, заготівля паливно-мастильних матеріалів», – повідомив Віктор Кухаренко.

Також посадовець додав, що наразі теплогенеруючі підприємства ЦНТІ УНГА «Кіровоградтепло» та КП «Теплоенергетик» мають заборгованість за спожитий газ у минулому опалювальному сезоні на загальну суму 256 мільйонів гривень. До того ж, досі є великі борги населення – понад 60 мільйонів гривень.

Переглядiв: 807