Кіровоградські красуні розповіли про підготовку до конкурсу «Королева України»

15.05.2019 12:29

Дві переможниці конкурсу «Королева Кропивницького – 2019» - Катерина Іващенко та Ірина Заніздра представлять рідне місто на конкурсі «Королева України-2019». Про враження від підготовки для конкурсу конкурсантки розповіли медіапорталу DOZOR.

Так, зараз дівчата проходять підготовку у Києві. Конкурс відбудеться вже 17 травня. 

«Я досі не можу повірити, що згодилася вийти на сцену перед всією Україною і представити своє місто. Але вже вирішила, що не буду відступати. Якщо ж буду хвилюватися, то в мене є гарний спосіб – співати. А поки що ми щодня беремо участь у репетиціях і для мене найлегше - чути такт музики. Під час тренувань важко запам’ятовувати рухи і комбінації. Мабуть, як і для всіх дівчат, найбільше задоволення отримую від примірок, адже там дуже гарний одяг», - поділилася враженнями Катерина Іващенко.
image
«Якщо порівнювати з підготовкою, яка чекала нас перед міським конкурсом, то,звичайно, відчувається різниця. Ти розумієш, що це серйозно, щодня репетиції та постановки. Сьогодні ми вже приміряли вишиванки та дефілювали. Основну базу знань щодо дефіле мені дали в модельній агенції, тому я вважаю однією із своїх переваг саме це. Перед конкурсом я передивилася всі програми, які пов’язані з масштабними конкурсами краси, тому впевнена, що впораюся. Зараз головне - вірити та наполегливо працювати і вже вважати себе переможницею», -  розповіла Ірина Заніздра.
image

Наразі кожен бажаючий може підтримати красунь в онлайн-голосуванні. Для цього треба перейти за даним посиланням.

 

Переглядiв: 1089