Кіровоградські математики віджималися у пам’ять про бійців, які покінчили життя самогубством (ВІДЕО)

06.03.2017 11:18

image

Студенти та викладачі фізико-математичного факультету кіровоградського педуніверситету підтримали флешмоб #22 Pushup Challenge  у пам’ять про бійців, які покінчили життя самогубством. Про це сайту DOZOR повідомили у закладі.

В акції взяли участь проректори університету Сергій Михида та Євген Клоц, а також близько сорока викладачів та студентів фізмату.

Учасники флешмобу #22 Pushup Challenge передали естафету науково-педагогічним працівникам та студентам тих факультетів та структурних підрозділів вищих навчальних закладів України, які займаються підготовкою фахівців в галузях точних, природничих, філологічних, історичних і комп’ютерних наук та інформаційних технологій. 

Нагадаємо, флеш-моб #22 Pushup Challenge підтримали вчителі фізичної культури обласного центру. Як повідомляв сайт DOZOR, рятувальники обласного центру долучилися до всеукраїнського флешмобу #22PushupChallenge в пам’ять про бійців, які наклали на себе руки. Також цей флешмоб підтримали копи Кіровограда та кіровоградські кіборги.

 

Переглядiв: 1764