Кіровоградські переселенці можуть отримати грант на навчання

09.03.2017 15:09

image

Громадська організація «Територія успіху» разом Міжнародною організацією з міграції профінансує навчання або перекваліфікацію для вимушених переселенців. Про це повідомила представник  ГО Анастасія Бабаєва у рамках круглого столу «Адаптація переселенців на Кіровоградщині», сьогодні, 9 березня, інформує DOZOR.

Так, кожен житель міста зі статусом внутрішньо переселеної особи  може звернутися за отриманням фінансування на навчання. Час проходження навчальних курсів має не перевищувати 2,5 місяці, а вартість – бути не більше 11,5 тисяч гривень.  Головна умова – практичне застосування навчання.

«Є різні курси, починаючи від англійської мови, масажу, макіяжу до водійських курсів. Головне - добре аргументувати доцільність навчання на цих курсах та як вони підвищать дохід», – зазначила Анастасія Бабаєва.

За інформацією, фінансує проект Міжнародна організація з міграції за підтримки Міністерства Великої Британії у справах міжнародного розвитку. Усі деталі можна дізнатися  за посиланням.

Нагадаємо, у Кіровограді презентували другу книгу "Знедолені? Нездоланні!" у рамках круглого столу про проблеми переселенців. Видання насичене історіями з життя внутрішньо переміщених осіб, які знайшли себе після виїзду з окупованих територій.

 

Переглядiв: 802