Кіровоградські поліцейські пройшли спецнавчання від американських експертів (ФОТО)

22.08.2018 11:53
image

Інспектори поліцейських підрозділів тактико-оперативного реагування з усієї України та Кіровограда, зокрема, пройшли навчальний курс по відпрацюванню алгоритму дій командирів та особового складу під час масових заходів у рамках співпраці Міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування Департаменту юстиції США (ІСІТАР) та Департаменту патрульної поліції. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у патрульній поліції області.

Головною метою курсу було вдосконалення навичок керівного складу щодо планування та проведення заходів під час масових зібрань, а також покращення підготовки командирів та основного складу рот тактико-оперативного реагування патрульної поліції для уніфікації тактики дій під час масових заходів.

Протягом 5 днів патрульні з усієї України удосконалювали свої вміння та навички в умовах, максимально наближених до реальних. Весь курс координувався іноземними партнерами. У якості тренерів виступили експерти Департаменту поліції м. Х’юстон (США) і представники відділу з правоохоронних питань посольства США та програми ІСІТАР в Україні.

image
image
image
Переглядiв: 590