Кіровоградські студенти зможуть навчатися у Канаді та отримувати подвійні дипломи

13.07.2017 11:37
image

В обласному центрі на базі Центральноукраїнського національного технічного університету з'явиться "Українсько-Канадський центр", що дасть можливість студентам отримувати навчання рівня Канади та відвідувати цю країну. Про це під час прес-конференції повідомила керівник відділу міжнародних зв'язків ЦНТУ Владислава Натальченко сьогодні,  13 липня, інформує DOZOR.

Також до міста приїхав один з ініціаторів створення центру, старший радник Канадської служби з питань торгівлі Мартін Клінтон.

"Мені цікаво познайомитися з областю,  з містом,  бізнесом. Коли я дізнався, що у вашого університету є співпраця з канадським коледжем, то вирішив посприяти розвитку таких зв'язків. Вже зараз можна познайомитися з результатами цієї співпраці. Цей центр представляє нові можливості для пошуку ідей,  розвитку студентів,  викладачів у Канаді та Україні. Це відкритий світ і до цього Україна довго прагнула", - розповів Мартін Клінтон.
"Офіційне відкриття цього центру відбудеться у листопаді цього року. На відкриття наше місто відвідає посол Канади,  директор канадського коледжу,  будуть гості з інших університетів України. Мета цього центру - не тільки культурні зв'язки. Ми хочемо створити подвійні дипломи, а також навчати англійській мові не лише студентів та викладачів,  а й бізнесменів та роботодавців,  які хочуть співпрацювати з Канадою, щоб приїжджали викладачі з Канади і практикували скап-спілкування студентів. До того ж студенти зможуть їздити на навчання на різний термін", - поділилася планами Владислава Натальченко.
Переглядiв: 1029