Кіровоградські волонтери передали теплі речі АТОвцям

25.11.2018 15:18
image

Учасники волонтерської організації «Серця матерів та ветеранів війни Кропивницького» передали теплі речі бійцям 28-ї бригади. Про це медіапорталу DOZOR повідомила керівник організації Інна Колпак.

За інформацією, волонтери з Олександрійського району і Кіровограда допомогли зібрати багато речей першої необхідності. Збір в обласному центрі розпочався близько двох тижнів тому.

«Ми збираємо теплий одяг, зокрема, светри, шкарпетки, шапки і рукавички. Також бійці потребують імбир, лимони, мед і калину. Оскільки вже холодна пора року, то ми передаємо рубероїди, цвяхи, ломи, скоби та утеплювачі. Нещодавно учасники спілки АТОвців Олександрійщини громадської організації «Захисники України – Олександрійщини» відвідали бійців, передали зібрані речі та листівки від школярів. Найактивніше нам допомагають школи № 17, 10, 20 і 26 і ми дуже вдячні їм. Наразі бійцям не вистачає ще теплого одягу», - розповіла Інна Колпак.

Всі бажаючі можуть приносити речі за адресою: вулиця Преображенська, 2, 1-й поверх. За додатковою інформацією звертатися за номером: 066 130 52 49 – Інна Колпак.

image
image
Переглядiв: 688