Кіровоградські юні баскетболісти перемогли у всеукраїнській лізі 

02.05.2019 15:00
image

Команда КДЮСШ – «Золотой Век» з обласного центру перемогла у фінальному етапі Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у Федерації баскетболу України.

За інформацією, змагалися команди юнаків 2007 року народження. У вирішальному поєдинку наша команда перемогла однолітків з одеської СДЮСШОР імені Литвака – 75:54.

Кіровоградські баскетболісти встановили два унікальних рекорди: виграли усі матчі в сезоні, не зазнавши жодної поразки, а також другий рік поспіль здобули золоті медалі Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги.

У матчі за бронзові нагороди гравці зі Світловодська – КДЮСШ «Комети» поступилися харківській ДЮСШ-7-JUNIOR – 71:49. А у грі за золото ВЮБЛ господарі з КДЮСШ- «Золотой Век» переграли одеський СДЮСШОР – 75:54.

Половину фінального поєдинку суперники провели на рівних із рахунком 37:37. Але у третій чверті кіровоградці заграли активніше у нападі, вдало реалізували декілька награних комбінацій і вийшли вперед у рахунку. Так, у заключній десятихвилинці рахунок був 21:7 і вони здобули перемогу.

Всім учасникам вручили командні та індивідуальні відзнаки. Призери чемпіонату отримали кубки, медалі, грамоти та пам’ятні призи від Федерації баскетболу України.

Переглядiв: 464