Кіровоградських комунальників судитимуть за погані дороги

03.03.2017 12:50

image

У Кіровограді впродовж тижня п'ять посадових осіб притягнули до адміністративної відповідальності через незадовільний стан доріг. Про це сайту DOZOR повідомили у патрульній поліції міста.

Зокрема, два протоколи були складені патрульними поліцейськими на комунальників через незадовільне утримання стану проїжджої частини. Так, через деформацію дорожнього покриття на вулиці Вокзальній водій автомобіля Volkswagen заїхав у вибоїну глибиною 20 сантиметрів та пошкодив колесо і бампер.  Такі ж пошкодження автомобіля отримав і водій автомобіля Toyota Corolla, який потрапив у ДТП на вулиці Волкова. У разі позитивного рішення суду водіям відшкодують завдані збитки.

Крім цього, патрульні склали на посадовців 10 вимог (приписів) на усунення недоліків в утриманні шляхової мережі. Два посадовця вже притягнуті до відповідальності за несвоєчасне усунення недоліків на дорогах. Також адмінматеріали склали на організацію, яка погано проводила ремонтні роботи на вулиці Преображенській. Крім того, патрульні направили матеріали у міськвиконком та прокуратуру через неналежний стан  дорожнього покриття на вулиці Бєляєва.

Всі матеріали справ розглядатимуться у судовому порядку. Після цього суд ухвалить  рішення щодо притягнення до відповідальності посадовців, які не виконали свою роботу.

Переглядiв: 1424