Кіровоградських підлітків запрошують на безкоштовні заняття пожежно-прикладним спортом

07.02.2018 11:16
image

Підлітків обласного центру запрошують на безкоштовні заняття пожежно-прикладним спортом. Про це сайту DOZOR повідомили  в управлінні ДСНС області, яке є організаторами занять.

«Пожежно-прикладний спорт – це незвичайний і видовищний вид спорту, що гартує на лише тіло, а й волю, виховуючи з юнака справжнього чоловіка. Хлопці, які займаються ним, сильні, мужні та витривалі. Завдяки постійним тренуванням, вони мають міцну спортивну статуру. Проте дівчатам, які прагнуть мати гарну спортивну фігуру та міцне здоров’я, також варто спробувати себе в пожежно-прикладному спорті. Наразі створені належні умови для тренувань дітей та молоді на спорткомплексі управління», - повідомляють надзвичайники.
«Управління ДСНС в області запрошує юнаків та дівчат віком від 10 років у секцію пожежно-прикладного спорту. Заняття проводять досвідчені тренери, фізичне навантаження здійснюється відповідно до вікових особливостей юних спортсменів з суворим дотриманням норм, рекомендованих МОЗ України», -  йдеться у повідомленні. 

Тренування проводяться за адресою: вул. Виставочна, 20. Деталі за номером:  066-402-96-38.

Фото www.youtube.com

 

Переглядiв: 1914