Кіровоградських школярів навчали безпеці дорожнього руху (ФОТО)

17.11.2017 10:24
image

Школярам навчальних закладів міста патрульні пояснювали правила безпеки дорожнього руху. Про це сайту DOZOR повідомили у патрульній поліції міста.

Так, у бібліотеці для юнацтва інспектори провели флеш-моб «Засвітись – збережи життя» для учнів ЗОШ №14 та гімназії-інтернату-школи мистецтв. Мета заходу – привернути увагу мешканців міста до важливості світловідбиваючих елементів на одязі у вечірній та нічний час, а в обласній бібліотеці для дітей ім. Шевченка охоронці порядку провели інтерактивну гру «Школа спецагентів із безпеки дорожнього руху».

Діти дізналася про «світлячки», ознайомилися із дорожніми знаками та закріпили основні правила пішоходів. Учні із задоволенням відгадували загадки, грали, танцювали, а найактивніші – отримали в подарунок браслети-світлячки.

Крім цього, учні побували в розважальному центрі «Crazy Land» в рамках заходу  «Пригоди у Країні дорожнього руху». Патрульні разом із дітьми згадали правила безпечної поведінки на дорозі, правила безпеки в побуті та у громадських місцях.

Діти спробували себе у ролі патрульних поліцейських, регулювали дорожній рух у спеціальній навчальній зоні розважального центру, спробувати себе в ролі водіїв, які, безумовно, дотримувалися правил дорожнього руху. Крім цього, патрульні провели бесіди на тему правил дорожнього руху у НВК №34.

image
image
image
Переглядiв: 2684