Кіровоградський активіст йде в Раду від партії Гриценка

19.06.2019 13:44
image

52-річного місцевого активіста Сергія Михальонка включили до виборчого списку політичної партії «Громадянська позиція». Відповідний список кандидатів у народні депутати України у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі оприлюднила ЦВК, інформує медіапортал DOZOR.

Так, кандидат включений до  партійного списку під номером 55.

Довідково:

Сергій Михальонок народився 7 жовтня 1966 року. Є заступником директора ПП «Кіровоградінвестбуд», наразі безпартійний. До 2015 році був депутатом міської ради.

image

Нагадаємо, станом на 19 червня ЦВК зареєструвала 18 кандидатів у народні депутати України від Кіровоградщини. Серед них чинні нардепи (Станіслав Березкін, Олександр Горбунов, Костянтин Яриніч), так і нові у політиці обличчя, зокрема, начальник управління захисту економіки в Кіровоградській області Володимир Духно та його колега- правохоронець Олександр Рудненко, який очолює відділ розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління, Нацполіції області.

Також в нардепи йде аграрій Олександр Поврознюк. Крім того, вчора депутат обласної ради Вадим Волканов повідомив про подання документів у ЦВК для реєстрації кандидатом в нардепи по 102 виборчому округу.

Фото nkontrol.org.ua

Переглядiв: 1420