Кіровоградський хореографічний ансамбль «Світанок» підкорив Болгарію народним танцем (ФОТО)

23.08.2017 09:56
image

Кіровоградський народний хореографічний ансамбль «Світанок» здобув нагороду під час  Міжнародного мистецького фестивалю-конкурсу «Summer Best Fest», який відбувся в Болгарії. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомив художній керівник ансамблю  Максим Печененко.

За словами художнього керівника, фестиваль відбувся на кращих сценах Кранєва, Албени та Золотих Пісків.

«Фестиваль переможців проходив з 15 по 21 серпня. На захід були запрошені колективи та сольні виконавці, які мали в своєму арсеналі найвищі премії гран-прі Міжнародного рівня. Нагородження проходило у вигляді вручення премій.  Від нас була прем'єра нової хореографічної постановки «У вихорі танцю», хореографічна картинка «Куліш» та хореографічна мініатюра «Оаза Життя». Наш колектив здобув нагороду у номінації «Колектив, який пише новітню історію народного танцю». Для нас ця перемога дуже важлива», - повідомив Максим Печененко.

За інформацією, у фестивалі взяли участь відомі сольних виконавців та колективів, зокрема, дитяча хореографічна школа при національному заслуженому академічному ансамблі танцю України імені Павла Вірського, грузинський національний ансамбль пісні і танцю «Арсіані», народна артистка України, солістка Одеського оперного театру Лариса Стадніченко, фіналістка телевізійного шоу голос країни Марта Адамчук, народний художній колектив ансамбль танці «Подолянчик» з  Хмельницького, благодійна танцювальна студія «Dance team Grani» з Дніпра та багато інших.

image
image
image
image
image
image
imageФото Максима Печененка
Переглядiв: 3362