Кіровоградський художній музей перейменували

30.03.2017 14:03

image

Колектив Кіровоградського обласного художнього музею проголосував за перейменування закладу на Музей мистецтв. Про це у Фейбуці повідомила директор музею Тетяна Ткаченко-Суханова сьогодні, 30 березня, інформує DOZOR.

«Друзі! Неймовірний нон-стоп та вже навздогін надаємо результатти голосування Команди КОХМ по перейменуванню.  На голосування ми винесли чотири варіанти, які набрали найбільше голосів підтримки громадськості. Навіть приєднавши усі голоси з усіх поширень, обговорень із інших гілок, кількість голосів значно зросла та результати у відсотковому відношенні практично не змінилися. Таким чином найбільше громадськістю було підтримано такі назви: Центральноукраїнський музей мистецтв, Музей мистецтв, Музей мистецтв "Єлисавет-арт" та Музей мистецтв ім. Івана Похитонова.  За результатами таємного голосування більшістю голосів співробітників музею було прийнято рішення про перейменування Кіровоградського обласного художнього музею на Музей мистецтв», -  повідомила керівник закладу. 

За інформацією Тетяни Ткаченко-Суханової, зараз колектив музею працюватиме над приведенням у відповідність установчих документів, бланків, печаток та штампів із урахуванням і зміни назви обласного центру після прийняття рішення про перейменування депутатами обласної ради.

Фото be-inart.com

Переглядiв: 2428