Кіровоградский інститут готує для студентів нову будівлю

06.07.2018 09:23
image

Економіко-технологічний інститут імені Роберта Ельворті реконструює будівлі на вулиці Євгена Чикаленка, 3, (колишня вулиця Медвєдєва) під аудиторії для студентів. Про це під час прес-конференції поінформував перший проректор вишу Ігор Василенко сьогодні, 6 липня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

«Ми реконструюємо нову будівлю на вулиці Чикаленка, 3, де будуть сучасні аудиторії.  Будівництво розпочалося у вересні 2017 року. Там біля трьох тисяч квадратних метрів Поряд стоїть будівля площею чотири тисячі квадратних метрів, це вже буде друга черга. Плануємо, що цьогоріч ми вже в’їдемо в нову будівлю. Там великі аудиторії, площа найменших 70 метрів квадратних. Є й аудиторії –амфітеатри, площа яких складає більше 300 метрів квадратних. На реконструкцію зараз виділено 30 мільйонів гривень на реконструкцію будівель та придбання сучасного обладнання», - розповів Ігор Василенко.

Як повідомляв DOZOR, роботи з утеплення п’ятиповерхового корпусу Центральноукраїнського державного педагогічного університету планують завершити до нового навчального року.

 

Переглядiв: 700