Кіровоградський колегіум відсвяткував ювілей (ФОТО)

20.04.2018 16:03
image

НВК "Кіровоградський колегіум" відсвяткував 110-річницю від дня заснування у філармонії сьогодні, 20 квітня, повідомляє медіапортал DOZOR. 

Так, на урочистості завітали вчителі, учні та працівники колегіуму. На сцені виступали співаки та хореографічний колектив колегіуму, до танців долучилися і вчителі.

"Ми запросили усіх, і вчителів, і учнів, адже це для нас це родинне свято. У фойє розгорнута виставка робіт гуртка декоративно-ужиткового мистецтва. Концерт побудований на виступах учнів та педагогів. Всі кліпи, вірші до пісень та постановка танців – це робота наших працівників. Тож на сцені виступили ансамбль барабанщиць "Браво", вокальний гурток та хореографічний колектив центру естетичного виховання. Також вчителі колегіуму представили танець", - розповіла директор колегіуму Олена Максимова. 

Працівникам колегіуму вручили подяки за багаторічну сумлінну працю, високий професіональний рівень, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління міста та з нагоди 110-річчя від дня заснування закладу.

"Я щиро вітаю всіх вас із таким прекрасним святом. Від імені нашого міського голови, секретаря міськради та депутатського корпусу дозвольте передати сертифікат на 25 тисяч гривень на технологічне обладнання для їдальні колегіуму", - привітала  заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Наталя Дзюба. 
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 3678