Кіровоградський школяр потрапив до лікарні через удар під час перерви

09.10.2018 16:40

В обласному центрі у школі №29 через удар, отриманий під час перерви, учень восьмого класу потрапив до лікарні вчора, 8 жовтня. Про це медіапорталу DOZOR стало відомо з власних джерел.

За інформацією, бійка сталася між двома учнями. Дев’ятикласник вдарив у голову учня восьмого класу, в результаті потерпілого довелося везти до лікувального закладу. Інформацію підтвердила директор навчального закладу Лариса Смага.

«Хлопчик з дев’ятого класу підійшов та вдарив хлопчика з восьмого класу. Медсестра надала йому першу домедичну допомогу,  мене запросили до медпункту відразу, і ми викликали швидку допомогу. Хлопчика забрали лікарі, зробили необхідні аналізи. У хлопчика на голові виникла гематома, зараз він знаходиться в лікарні. Про випадок ми сповістили і батька учня, який отримав травму і маму учня, який вдарив восьмикласника», - повідомила керівник закладу.

За словами Лариси Смаги, про випадок було повідомлено до відділу ювенальної превенції Нацполіції, також  у закладі зберуть позачергову раду профілактики.

Переглядiв: 8903