Кіровоградський школяр презентував "безвізові" світлини (ФОТО)

18.10.2017 15:04
image

В обласному центрі в бібліотеці м.Д.І.Чижевського відкрилася виставка Глєба Цуканова «Безвіз» сьогодні, 18жовтня. Про це повідомляє DOZOR.

Експозиція складає  більше 30 фотографій, відзнятих у Венеції (Італія) та Афінах (Греція). Серед фото значне місце займають сюжетні знімки, фотографії природи.

Глєб легко знайомиться з людьми, що дає йому змогу робити фото людей на їх робочих місцях, як, наприклад, робота майстра в цеху з виготовлення скляних сувенірів «Мурано», кондитера, що виготовляє тірамісу в кав’ярні та інші.

За інформацією, нинішня виставка Глєба – десята. Він учасник Всеукраїнської фотовиставки «Погляд-2014» і 2017. Являється неодноразовим учасником та призером Всеукраїнської газети «День». Одна з його робіт була опублікована у журналі Міжнародних українських авіаліній. Роботи Глєба були відмічені Посольством Грузії за серію фото «Грузія очима дитини», а також представництвом Євросоюзу. Фотографує Глєб з 2013 р. Саме в цьому році його перша виставка «Відкриваючи Україну – Вилкове» була відзначена грамотою міської ради міста Вилкове за популяризацію цього прекрасного куточка нашої країни як туристичного центра.

image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 5808