Кіровоградський тренер порадив підліткам займатися спортом, а не цькуванням (ВІДЕО) 

05.03.2019 09:44
image

Засновник та тренер спортивного клубу «Борець»Євген Скирда порадив підліткам займатися спортом та власним розвитком, а не знущатися над однолітками. Відео зі зверненням тренер записав в рамках інформаційної кампанії #СтопБулінг, інформує медіапортал DOZOR

«Євген Скирда – успішний тренер джиу-джитсу, який виховав далеко не одного чемпіона світу. Він достеменно знає на власному досвіді, яке значення має сила. І його позиція як лідера думки має справити позитивне враження на свідомість підлітків, які зопалу мають звичку проявляти агресію до оточуючих», – розповів Вадим Гуцул.
«Найгірше те, що дуже часто підлітки з'ясовують стосунки не сам-на-сам, а нападають юрбою на слабшого. Така модель поведінки свідчить лише про духовну слабкість агресорів. Та й взагалі фізичну силу не раджу застосовувати, хіба що йдеться про ситуації, коли потрібно захиститися або ж заступитися за когось», – відзначив Євген Скирда.

Також спортсмен звернувся до підлітків, які страждають від цькувань. 

«Не мовчіть про свої проблеми в спілкуванні з однолітками в школі чи на вулиці. Навчіться довіряти дорослим і ділитися з ними своїми переживаннями. І ще одна моя порада: займіться собою, почніть тренуватися. Розвинувши свої фізичні навики й вдосконаливши характер, ви помітите, як проблема вирішиться сама по собі», - порадив тренер.

Переглядiв: 986