Кіровоградський університет відсвяткував своє 88-річчя (ФОТО) 

28.11.2018 14:32
image

В обласному центрі в Донецькому національному медичному університеті відбувся святковий концерт до 88-ї річниці з дня заснування закладу сьогодні,  28 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, студенти медуніверситету вражали гостей заходу вокальними, танцювальними номерами і авторськими віршами. До святкування долучилася і команда КВК закладу. Під час заходу присутні переглянули відеоролик про історію Донецького національного медичного університету № 2.

«Сьогодні дійсно велике свято для викладачів, студентів і працівників медуніверситету. Пройшло два з половиною роки з моменту розташування нашого університету саме тут. Наразі у нас безумовно є труднощі із матеріальною, методичною та інформаційною базами. Але ці питання все одно будуть вирішуватися і маю надію,  що все вийде», - привітав усіх зі святом декан медичного факультету №2 ДНМУ Петро Сидоренко.
image
image
image
image
image
image

До 88-ї річниці з дня заснування закладу та за участь у заходах ректорат нагородив грамотами 20 студентів.

«У мене була мрія вступити до медичного університету і це здійснилося. Мені подобається ставлення вчителів до своїх студентів, приємно з ними спілкуватися і відчувається, що вони професіонали. Не так давно я тут навчаюся, але вже встигла подружитися з усіма і захотіла взяти участь у святковому концерті. Дуже приємно, що, не дивлячись на те, що медуніверситет у Кіровограді лише декілька років, ми святкуємо 88-річчя закладу», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR студентка першого курсу медичного факультету Аліна Тюєва.
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1559