Кіровоградським молодятам даруватимуть сертифікати на подорожі

25.03.2019 11:34
image

На Кіровоградщині учасникам проекту «Шлюб за добу» вручатимуть сертифікати на туристичні мандрівки. Про це повідомив керівник обласного управління юстиції Вадим Гуцул, інформує медіапортал DOZOR.

«Реєстрація стосунків за пришвидшеною процедурою щоразу набирає все більшої популярності. Більш того, згідно статистичних даних, третина одружень на Кіровоградщині відбувається саме в рамках проекту «Шлюб за добу». Радий, що ця тенденція не проходить осторонь громадськості, яка вносить в реалізацію сервісу свої ініціативи», – зазначив Гуцул.

За словами посадовця, ідея дарувати подарункові сертифікати на подорожі молодятам виникла в керівника мережі туристичних агентств «Join Up. Кропивницький»

«Запропонувала Вадиму Гуцулу попрацювати в колаборації над розвитком проекту «Шлюб за добу». Тепер наречені, які зважаться реєструвати стосунки за пришвидшеною процедурою, у якості подарунка під час церемонії отримуватимуть сертифікат зі знижкою на туристичну мандрівку. Відзначу, що використати його пара зможе впродовж року», – розповіла  керівник мереж туристичних агентств Катерина Стерпул.

Нагадаємо,  одружитися за пришвидшеною процедурою можна в двох містах Кіровоградщини. Так, весільні церемонії в Кропивницькому можуть бути організовані або в обласному художньому музеї, або обласній філармонії. В Олександрії нареченими пропонують стати на весільний рушник у стінах місцевого Палацу урочистих подій.

Переглядiв: 1241