Кіровоградського Футболіста тимчасово відпустили додому

08.08.2017 08:43

У апеляційному суді Кіровоградської області відбулося засідання щодо оскарження міри запобіжного заходу Костянтину Волкову (Футболісту) сьогодні, 8 серпня. Про це повідомляє DOZOR.

Так, сторона захисту Волкова, який підозрюється у замаху на вбивство під Кіровським судом, оскаржувала запобіжний захід у вигляді тримання під вартою протягом 20 діб. На думку захисту, слідчий та процесуальний прокурор не мають доказів щодо здійснення злочину. Тому адвокати підозрюваного вимагали у суду пом’якшення запобіжного заходу на домашній арешт.

У результаті апеляційний суд задовольнив клопотання захисту – Футболіст перебуватиме під домашнім арештом до 21 серпня. Протягом цього часу Волков не має права полишати місце проживання без дозволу процесуального прокурора та слідчого.

Нагадаємо, вчора засідання апеляційного суду перенесли через хворобу підозрюваного та через те, що слідчих зобов’язали надати додаткові матеріали.

Як повідомляв DOZOR, 31 липня правоохоронці затримали третього учасника стрілянини, яка сталася 21 лютого, в обласному центрі біля Кіровського районного суду. У місцевого жителя стріляли та завдали ножового поранення.  Правоохоронці оприлюднили відео з затримання учасників стрілянини в обласному центрі.

Як повідомляв DOZOR, кіровоградцю Костянтину Волкову на прізвисько Футболіст, який підозрюється у замаху на вбивство, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 20 діб.

Переглядiв: 1228