Кіровоградського кримінального авторитета могли вбити через борги - поліція  

07.10.2017 08:10

image

Щодо насильницької смерті кримінального авторитета Рамаза Оніані, труп якого знайшли в автомобілі біля села Соколівського у липні, слідство триває. Правоохоронці мають певні напрацювання, але, зазначають, не можуть про це повідомити, щоб злочинці не скористалися оприлюдненою інформацією. Про це у інтерв’ю сайту DOZOR повідомив начальник управління карного розшуку Нацполіції у Кіровоградській області Володимир Хвостов.

"Покійний Рамаз Оніані був місцевий. У 90-ті роки минулого століття він разом з Чудіним та іншими входив у групу ОЗГ Федорова. На початку 2000-х всі вони легалізували свій бізнес. Федоров почав займатися сільським господарством, а Чудін - боксом (возить наших спортсменів у Німеччину). Періодично вони бувають на так званих стрілках. Але нам зараз важко зрозуміти мотиви вбивства Оніані. Він мало впливав на якісь процеси. Останнім часом сприяв одержанню замовлень будівельними, транспортними та промисловими підприємствами. Можливо, в нього були якісь боргові зобов'язання. Адже, крім звичайних приватних колекторів, є колектори, які є представниками злочинних груп", - пояснює Хвостов.

Детальніше про мафію у матеріалі DOZOR.

Нагадаємо, поблизу обласного центру біля селища Соколівське правоохоронці виявили труп чоловіка 25 липня. На тілі правоохоронці виявили тілесні ушкодження у вигляді вогнепальних поранень.

Переглядiв: 2681