Кіровоградського посадовця, який взяв 2 мільйони хабара, посадили під варту

18.01.2018 15:41
image

Керівнику одного з будівельних підприємств обласного центру, якого затримали на отриманні хабара у два мільйони гривен, обрали запобіжний захід. Про це сайту DOZOR з повідомили у Ленінському районному суді.

За інформацєію, посадовцю обрали запобіжний захід 2 місяці тримання під вартою із  можливістю внесення застави 200 тисяч гривень.

Нагадаємо, 16 січня в обласному центрі на хабарі у 2 мільйони гривень затримали керівника одного з будівельних підприємств. Так, посадовця затримали у власному автомобілі під час взяття хабара. За вказану суму директор будівельного підприємства пообіцяв зменшити суму за підключення підприємства до газопостачання.  Працівники управління захисту економіки в Кіровоградській області задокументували керівника будівельного підприємства та посадових осіб підприємства газової галузі, які організували схему «додаткового заробітку».

Правоохоронці встановили, що «ділки» вимагають від приватного підприємця 2 мільйони гривень за зниження вартості розроблення технічного газового проекту.

Переглядiв: 2592