Кіровоградського таксиста, який затримав крадійку у центрі міста, нагородив Кондрашенко

09.04.2017 15:08

image

Таксиста, який допоміг правоохоронцям затримати жінку, яка пограбувала 11-річного хлопчика у Ковалівському парку, нагородили поліцейські. Про це у Фейсбуці повідомив начальник поліції області Сергій Кондрашенко, інформує DOZOR.

«В присутності всього колективу під час розширеної наради управління Нацполіції області потиснув руку чоловіку, який через скромність навіть не захотів називати на загал свого імені. Про цю історію, напевно, більшість кропивничан пам’ятає. Майже у центрі міста було скоєно кримінальне правопорушення стосовно неповнолітньої дитини. Дізнавшись про подію, чоловік, який працює водієм таксі, не розгубився, а самотужки затримав підозрювану особу та передав її поліцейським. За небайдужість, особисту відповідальність та громадянську позицію, надану допомогу органам поліції у розкритті злочину «по гарячих слідах» – вручили нашому герою письмову подяку та подарунок», - повідомив Кондрашенко.

Нагадаємо, минулого тижня у Ковалівському парку жінка відібрала у 11-річного хлопчика мобільний телефон та намагалася втекти. Патрульні затримали шахрайку на вулиці Михайлівській, де її вже утримували небайдужі таксисти.

Переглядiв: 1599