Кіровоградського волонтера відвідав «похоронний» шахрай (ФОТО)

14.03.2019 15:47

До відомого в місті волонтера Вадима Нікітіна навідався шахрай, який намагався видурити у нього кошти. Волонтер викликав правоохоронців, які, за його словами, не приїхали вчасно. Про це Нікітін написав на своїй сторінці у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.  

«Після виклику «102» чекав на наряд ППС 45 хвилин, так і не приїхали, проте зателефонували, запитали що у мене трапилося. Натомість прошу і попереджаю мешканців Кропивницького, що особа на фото шахрай на ім’я Денис ходить по багатоповерхівкам, збирає кошти на похорон брата, який загинув у Авдіївці. Зустрічали на вулицях Попова, Жадова, Бєляєва, Полтавської. Попереджаю і нагадую: у разі загибелі військовослужбовця всі витрати беруть на себе органи місцевого самоврядування», - повідомив Нікітін.

Також волонтер звернувся до очільника патрульної поліції області Антона Цюцюри.

«Антоне Івановичу Цюцюра, дуже хочу пишатися роботою нашої патрульної поліції, якось не складається. Виклик і скарга на виклик зафіксовані», - додав волонтер.

Медіапортал DOZOR звернувся до прес-служби патрульної поліції області щодо скарги волонтера.

«У ситуації має значення, який час пройшов з того моменту, коли патрульний отримав виклик до того часу, коли він на нього відреагував. Патрульні отримали інформацію про виклик не тоді, коли заявник зателефонував на «102». А коли отримали, то відреагували протягом кількох хвилин. Коли патрульний зателефонував до заявника, чи потрібна йому допомога та яка допомога потрібна, заявник конкретно відповів: «Я допомоги поліції більше не потребую». Ця розмова була зафіксована на нагрудну камеру. Патрульні, зазвичай, реагують на виклик протягом 10 хвилин», - зазначили у прес-службі.
image

Фото Вадима Нікітіна 

Переглядiв: 1533