Кіровоградську малечу запрошують до табору на березі затоки Дніпра

12.06.2019 09:47
image

Юних жителів обласного центру запрошують до дитячо-юнацького табору «Дніпровські пригоди». Про це медіапорталу DOZOR повідомили у Спасо-Преображенському соборі.

Так, табір проходитиме з першого до шостого липня на туристичній базі «Купава», що  неподалік Світловодська. База знаходиться на території ландшафтного заказника «Білецьківські плавні» серед могутніх дубів, сосен і тополь прямо на березі затоки Дніпра.

Програма табору для дітей дуже насичена, вона включатиме купання, спеціально розроблені командотворчі змагання, інсценування різних життєвих ситуацій і вміння виходити з ситуацій, інтерактивні, спортивні колективні ігри, квести, майстер-класи, духовні бесіди, проведення вечорів навколо багаття та творчі ігри й конкурси.

Організатори гарантують комфортне проживання для дітей у двомісних і тримісних будиночках, укомплектованих меблями з натуральної деревини та усім необхідним приладдям, а також комплексним чотириразовим харчуванням.  

Вартість участі у таборі разом із витратами на дорогу складає 1500 гривень. Детальнішу інформацію можна дізнатися за номерами: (099) 49 10 512, (068) 293 79 68 – священик Іван Шемедюк.

image
image
Переглядiв: 792