Кіровоградську молодь запрошують долучитися до роботи табору на півострові

08.08.2017 14:03
image

На Кіровоградщині на півострові Кременчуцького водосховища, що у Світловодському районі, відбудеться всеукраїнський освітньо-мотиваційний табір «Крок до лідерства» з 22 по 28 серпня. Про це сайту DOZOR повідомили організатори заходу, «Фундація регіональних ініціатив».

За інформацією, захід, який присвячений річниці від Дня Незвлежності України, проводиться вперше на Кіровоградщині.  За словами заступника голови ФРІ Дмитра Бабака, цього року активісти-учасники заходу будуть освоювати кризовий менеджмент, конфліктологію, командотворення, просування соціальних проектів та багато іншого.

Усі бажаючі взяти участь у таборівці, мають пройти реєстрацію до 16 серпня.

Заповнити анкету можна за посиланням.

Детальна інформація за телефонами: (068) 920-15-99, (066) 796-10-67 (Аліна Тимофєєва, координаторка табору) або (050) 014-72-09, (098) 408-05-80 (Валерія Головачова, головний HR табору).

Довідково:

Освітньо-мотиваційний табір «Крок до лідерства»: проводиться керівництвом ВМГО «ФРІ» до Дня Незалежності України та передбачає презентацію найкращих практик громадянського суспільства, посилену освітньо-мотиваційну програму, відвідання знакових для української держави місць, волонтерську працю учасників табору з метою облаштування соціальної інфраструктури цих місць. За весь час реалізації табір «Крок до лідерства» був проведений в Холодному Яру, Карпатах, поблизу Говерли, Уніжі, Хмельниччині, біля озера Синевир, інших цікавих місцях України.

Переглядiв: 1014