Кіровоградську психлікарню ремонтуватимуть за 5 мільйонів

28.09.2017 14:20
image

У Кіровоградській обласній психіатричній лікарні проведуть ремонт очисних споруд в жовтні цього року. Відповідна інформація та договір опубліковані на Прозоро, інформує DOZOR.

Так, загальна вартість ремонтних робіт складає 4 мільйони 762 тисячі 266 гривень. Виконавцем робіт є ТОВ «Кіровограджилстрой».

За інформацією, у вересні минулого року за результатами проведеної процедури закупівлі - відкриті торги – по об’єкту «Реконструкція очисних споруд КЗ «Кіровоградська обласна психіатрична лікарня в селищі Новому м.Кіровоград» був укладений договір підряду з ТОВ «Кіровограджилстрой» на суму 8 100 050,40 гривень, відповідно до якого виконувалися будівельно-монтажні роботи.

У цьому  році виникла необхідність уточнення обсягів робіт, які не були враховані проектом будівництва, та коригування проекту. Необхідність проведення додаткової закупівлі робіт підтверджується експертним звітом.

Згідно з умовами договору, який був підписаний між управлінням капітального будівництва ОДА та ТОВ «Кіровограджилстрой» 26 вересня, строки виконання реконструкції очисних споруд становлять 98 днів.

Фото kopb.tk

Переглядiв: 1139