Кіровоградську студентку відзначили в Американському домі (ФОТОФАКТ)

02.02.2018 08:44
image

В Американському домі у Києві відбувся півфінал і фінал Всеукраїнського конкурсу ораторського мистецтва, який щорічно проводить Спілка англійської мови України.  Про це повідомляється на сайті ЦДПУ імені Володимира Винниченка, інформує DOZOR. 

За інформацією, у конкурсі брали участь учні шкіл та студенти вищих навчальних закладів України віком від 16 до 20 років для того, щоб позмагатися за головний приз - можливість презентувати нашу країну на Міжнародному конкурсі ораторського мистецтва у Лондоні в травні. Кіровоградська студентка Карина Ковальчук вийшла до півфіналу конкурсу, а згодом стала однією з 8 фіналісток конкурсу.

Оцінювало конкурс поважне журі у складі наступних фахівців: Люсії Дюмон, віце- президента Спілки англійської мови Франції, Майкла Хадсона, методиста, вчителя та головного консультанта Дінтенел Ед’юкейшн, вчителя зі США Елізабет Фосет, що зараз працює в Україні за програмою Фулбрайт, Марини Малигіної, регіонального менеджера Пірсон Ед’юкейшн та спеціаліста представництва МОМ із трудової міграції Анастасії Винниченко.

За результатами конкурсу Карина Ковальчук, студентка Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка отримала приз «Глядацьких симпатій».

image
Переглядiв: 1534