Кіровоградці позують для селфі в музеї (ФОТОФАКТ)

17.01.2018 14:47
image

У Кіровограді в обласному художньому музеї стартував Міжнародний день музейних селфі сьогодні, 17 січня. Про це повідомляє DOZOR.

Так, захід проводиться вже три роки поспіль. За словами директора музею Тетяни Ткаченко-Суханової, Міжнародний день музейних селфі набрав неабиякої популярності.

«В акції взяли участь вже понад 50-70 учасників флешмобу, долучаються ще.  Після обіду масово фотографувалися журналісти, громадські діячі. Зараз ми ще не визначилися, скільки буде обрано переможців. Звичайно, оберемо найкреативніші фото, найкумедніші, незвичні ракурси. Переможці отримають іменні запрошення у музей та галерею до кінця 2018 року та призи», - розповіла Ткаченко-Суханова, додавши, що наразі ніхто з чиновників чи депутатів не долучився до заходу.

Прослідкувати за учасниками Дня музейних селфі можна у соцмережі Фейсбук за хештегом #MuseumSelfie.

Довідково:

17 січня музеї України та світу об'єднує Міжнародний день музейних селфі. Це міжнародна акція в межах проекту Culture Themes. Для участі в акції треба зробити селфі на фоні чи поряд з улюбленим експонатом й опублікувати його на своїй сторінці у соцмережах із хештегом #MuseumSelfie. В Україні така акція проходить уже втретє. Деякі музеї роблять цього дня безкоштовний вхід для відвідувачів, інші облаштовують спеціальні фотозони, проводять конкурси на найкраще музейне селфі й нагороджують переможців приємними подарунками.

image
image
Переглядiв: 1970