Кіровоградці пройшли ходою на захист сімейних цінностей (ФОТО)

09.06.2019 06:20
image

У Ковалівському парку відбувся фестиваль сім'ї "Щаслива родина — міцна Україна" вчора, 8 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, захід проходить вже втретє. Фестиваль почався з ходи на захист сімейних цінностей. Потім продовжився у Ковалівському парку.

"Нашою метою залишається бажання показати містянам цінність сім'ї. Важливо довести думку про те, що розлучення — це не вихід. Над стосунками потрібно працювати і лише тоді буде щаслива та міцна сім'я", - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR консультант сімейного клубу "Два серця" Олег Соловйов.
image
image
image
image
image

На території парку діяло багато локацій для дітей, зокрема, спортивні естафети, настільні ігри, скаутські розваги, змагання з скелелазіння, стрільба з лука, хенд-мейд тощо.

"Дуже приємно, що у нашому місті не забувають про такі свята. Для нас із донькою це гарна можливість долучитися до різних майстер-класів та отримати багато задоволення. Свято дійсно гарне, адже тут є різноманітні локації, які цікаві моїй дитині. Крім того, користь заходу дуже велика, оскільки багато розлучень трапляється через те, що немає часу приділити увагу коханій людині та з'являються непорозуміння. А тут можна провести весело час як молодятам, так і досвідченим сім'ям", - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR гостя заходу Олена Пригода.
image
image
image
image
image

Для закоханих діяла локація "Весільна арка", де вони згадували свою весільну церемонію, а також "Подружній діалог", завдяки якій кіровоградці задавали один одному будь-які запитання, які не наважувалися задати раніше. Крім того, містяни могли написати лист своїй коханій людині, який потім розсилатимуть поштою.

"Вже не вперше на цьому заході і цьогоріч вирішили взяти участь на всіх локаціях для закоханих. Ми одружилися три роки тому і, побачивши одну з них, вирішили знову згадати церемонію. Ми поновили свої почуття після шлюбу, обіцянки і отримали задоволення. Також відкрили для себе багато нового на локації "Подружній діалог". Думаю, що кожній парі не завадить щороку згадувати цінні моменти свого спільного життя. Дуже круто те, що раз на рік наше місто переповнюється сімейним коханям", - поділилася враженнями учасниця заходу Ірина Козакова.

Також молоді мами змогли отримати консультації щодо годування та пеленання малюків.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2172