Кіровоградці сидітимуть без газу ще дві доби

01.11.2017 09:06
image

Майже 10 тисяч абонентів ВАТ «Кіровоградгаз», які залишилися без газу через аварію, можуть бути без газопостачання ще протягом двох наступних діб. Про це під час наради повідомив голова правління ВАТ «Кіровоградгаз» Олександр Гладкий, інформує DOZOR.

«О 15:47 вчора був до нас виклик. Технічні служби прибули на місце події та побачили, що  при проведенні земляних робіт працівники «Кіровоградтепло» ЦНТІ УНГА пошкодили газопровід середнього тиску на розі вулиць Юрія Коваленка та Попова.  Для локалізації наші спеціалісти припинили потік газу шляхом перекриття засувки. На даний час без газу залишається близько 9,5 тисяч абонентів та 122 підприємства. Сьогодні з 7 години ранку проводяться відновлювальні роботи. Загалом 120 працівників працюють над ліквідацією аварії. Відновлення газопостачання буде протягом двох діб. Аварійні роботи мають завершити сьогодні до 17:00», - повідомив голова правління ВАТ «Кіровоградгаз» Олександр Гладкий.
«Точні причини мають назвати слідчі органи, фахівці. Треба налагодити процес взаємодії працівників МНС, газовиків, управління ЖКГ. Це -  газопостачання, і зрозуміло, що 10 тисяч абонентів – це дуже складне питання. Журналістів прошу: не треба нагнітати ситуацію. Ми зробимо все можливе, щоб відновити газопостачання. Треба монтерам до кожного зайти, подивитися, чи закриті газові крани, а лише потім запускати газ», - сказав Райкович.
«Станом на 9 годину ранку температура у приміщеннях закладів освіти та медицини не понизилася і ми будемо робити все, щоб вона залишалася сталою. Харчуванням діти також забезпечені. При потребі будемо вмикати обігрівачі», - повідомила заступник міського голови з гуманітарних питань Наталія Дзюба.

Нагадаємо, вчора, 31 жовтня, сталася аварія на підземному газопроводі на вулиці Попова. Без газу залишилися мешканці селищ Черняхівка, Соколівське, Новопавлівка  та 101-й та 102-й  мікрорайони обласного центру.

Переглядiв: 4287