Кіровоградці скаржаться на задимлення великого житлового масиву

25.01.2018 10:48
image

В обласному центрі на території колишнього заводу «Друкмаш» невідомі задимлюють великий житловий масив. Про це у мережі Facebook повідомила громадський спецінспектор Надія Паливода, інформує DOZOR.

 «Уявляєте, як класно вранці прокидатися від диму, який натягло у квартиру? А вікно ти відкрити не можеш, бо впустиш іще більше диму. Через дорогу приватні підприємства на території колишнього «Друкмашу» встановили собі твердопаливні котельні. Їх там щонайменше три. В морозні дні клуби диму валять із труб безперервно. З трьох сторін ці котельні оточені густонаселеними житловими масивами по Пацаєва і Волкова», – говорить Надія Паливода.

Генеральний директор ТОВ "Друкмаш-центр" Людмила Шубіна у коментарі сайту  DOZOR зазначила, що на даній території заходиться багато організацій і деякі з них опалюють котельнями. Хто саме задимлює житловий масив, підприємець не знає.

«Головний інженер мені доповів, що в основному топлять на вулиці Пацаєва обрізками від меблів. Але це дерево і воно не має таких сильних викидів. Ніколи такого не було у нас, ми б відчути запах від диму. Можливо, хтось вночі шини палить, але про це ми не знаємо, оскільки не працюємо вночі. Ми наразі будуємо котельню, яка працюватиме на дровах, там стоятимуть фільтри і жодних викидів не буде», – розповіла Людмила Шубіна.

Підприємець зазначила, що готова допомогти жителям розібратися у ситуації. Якщо маєте скарги щодо задимлення на цій території, залишайте їх у коментарях під даною публікацією.

Фото з соцмережі

Переглядiв: 2361