Кіровоградці у петиції вимагають від міської влади повернути автобуси

27.01.2017 09:44

image

Жителі обласного центру вимагають від міської влади повернути маршрути №100, №101 та №150. Відповідну петицію на сайті міської ради опублікував громадянин Олександр Іванов, інформує сайт DOZOR.

«Шановні нами обрані керівники міста. Нагадаю вам, що коли ви проходили вибори як кандидати, то в один голос стверджували, що, незважаючи ні на які бюрократичні труднощі, полегшите простому жителю нашого міста можливість добиратися до роботи і додому. Після виборів пройшло багато часу і ми бачимо – керівники, що прийшли до влади,  не поспішають виконувати свої обіцянки. Звичайно, крім електротранспорту, який з різних причин не підходить багатьом нашим жителям. Були у нас такі маршрути як №100, №101, №150 , які з'єднували різні кінці міста. Однак з огляду на особливості пасажирообороту і величезний контингент пільгових категорій пасажирів нашого міста, ці машини нерентабельні для використання без великих дотацій», - пише автор петиції.
«Виходячи з цього, ми переконливо просимо міську владу дати дозвіл на відновлення хоча б одного з цих маршрутів або замінити їх альтернативними, тим більше що ці маршрути не є новими і є в міській мережі маршрутизації. У зв'язку ж з подорожчанням проїзду це хоч якось дасть можливість зменшити такий убогий бюджет наших сімей», - додає Олександр Іванов.

Підписати петицію можна за даним посиланням.

Фото kr.depo.ua

Переглядiв: 1141