Кіровоградці в соцмережах діляться фото наслідків негоди (ФОТО)

14.06.2019 07:15
image

Жителі обласного центру в соціальних мережах діляться фотографіями з наслідками негоди вчора, 13 чевня.  Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, протягом вечора у місті дерева падали на автомобілі дахи будинків та електроопори. Через це частина мікрорайону Кущівка залишилася без електроенергії.

«Впродовж доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 9  разів залучались до надання допомоги по спилюванню та прибиранню аварійних дерев. Найчастіше залучались рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький та аварійно-рятувального загону спеціального призначення (вул. Ельворті вул. Шатила, вул. Дружби Народів, вул. Руслана Слободянюка, вул. Соборна, вул. Кропивницького, вул. Волкова, вул. Єгорова, тупик Джерельний). Також рятувальники 18-ї ДПРЧ м. Знам’янка надали допомогу по розпилюванню та прибиранню гілки аварійного дерева у районному центрі на вулиці Привокзальній», - повідомили у службі порятунку.

Як повідомляв медіапортал DOZOR, через негоду близько 20 населених пунктів на Кіровоградщини залишилися без електроенергії.

image
image
image
image
image
Переглядiв: 2646