Кіровоградці вимагають новий тролейбусний маршрут

21.11.2018 11:00
image

Жителі обласного центру в петиції вимагають від влади сполучити тролейбусним маршрутом мікрорайон Лелеківка з центральною частиною міста. Відповідне звернення розміщене на сайті електронних петицій, інформує медіапортал DOZOR.

«Потреба тролейбусного сполучення мікрорайону Лелеківка з центральною частиною міста стоїть дуже гостро, зважаючи на кількість жителів даного району міста, а також на велику кількість відвідувачів Лелеківського кладовища. Дану проблему не можуть вирішити автобуси № 116 і № 130А, оскільки фізично не можуть вмістити всіх пасажирів. Шкода дивитись, як нові комфортабельні автобуси, особливо в ранкові години, буквально розриваються від надмірної кількості пасажирів, псуються двері, котрі не можуть зачинитися. А ще більше шкода людей і особливо дітей, котрі змушені кожного дня «штурмувати» вказані автобуси, оскільки іншої альтернативи потрапити вчасно на роботу і до школи немає», - пише автор петиції Олександр Грицайов.

За словами автора петиції, вказану транспортну проблему може вирішити виведення на вказаний маршрут тролейбусів з автономним ходом. Таким рішенням можна збільшити ресурс автобусів, які працюють на маршрутах № 116 і № 130А, а також налагодити нормальне сполучення мікрорайону Лелеківка з центром міста. 

Бажаючі підтримати петицію можуть підписати її, перейшовши за посиланням.

 

Переглядiв: 1119