Кіровоградці вимагають, щоб комунальники знімали ремонти доріг на камеру

21.03.2017 15:44

image

Жителі обласного центру вимагають від комунальників фото -  та відеозвітів відремонтованих доріг міста. Відповідна петиція з’явилася на сайті міськради сьогодні,21 березня, інформує DOZOR.

За словами автора петиції Костянтина Вербецького, якісний контроль щодо обстеження, ремонту та звітування має дисциплінувати порушників норм та законів.

«У зв’язку з численними зловживаннями комунальними підприємствами та підрядними організаціями щодо неналежного використання бюджетних коштів на утримання та ремонти доріг та тротуарів міста, неякісні ремонти, невідповідність об’ємам необхідних робіт та вибоїн у документах їх фактичним обставинам, просимо запровадити обов’язковий порядок здійснення комунальними організаціями відео -  та фотозвітів  до актів обстеження, актів ремонту доріг та тротуарів «до», «під час», та «після» ремонтів» , - йдеться у тексті петиції.

Також автор петиції пропонує міській владі створити необхідні нормативно-правові акти щодо порядку ведення відео -  та фотозвітів, створити проект рішення, підрахувати необхідні кошти на відео -  та фотозвіти, а також передбачити видатки в бюджеті та винести питання на відповідні депутатські комісії з метою прийняття на сесії Кіровоградської міської ради. 

Підтримати петицію можна за даним посиланням.

Фото remontasfalta.com

Переглядiв: 905