Кіровоградці вирізають метал у багатоповерхівках та палять ліфти

19.09.2017 06:48

У обласному центрі почастішали випадки крадіжок металевих частин з каналізаційної мережі та підпали ліфтів. Про це під час прес-конференції повідомив начальник міського управління ЖКГ Віктор Кухаренко сьогодні, 19 вересня, інформує DOZOR.

«Невідомі вирізали каналізаційну мережу по вулиці Краснокутського. Також на вулицях Чміленка, Волкова, Бєляєва, було знято елементи каналізації, пограбований гараж на вулиці Вокзальній. На території ЖЕО №4 були підпалені три ліфтові кабіни у багатоповерхівках на вулиці Попова. Ці ліфтові кабіни можуть надовго вийти з ладу, бо кошти на їх ремонт не передбачені», - повідомив Кухаренко.
«У цьому році крадіжки дійсно почастішали. Відбуваються вони, в основному, вдень ,коли люди на роботі. На вулиці Попова викрали частину погонної труби, завдавши збитків більше, ніж на 100 тисяч. У під’їзді в багатоповерхівці, що на Пацаєва, вирізали батареї. Правоохоронці прибувають на місце, оформлюють протоколи. Пізніше у пункти металоприйому прибувають викрадені металеві конструкції, однак нам ніхто там не відповідає на питання, хто їх приніс, щоб здати», - каже керівник ЖЕО  №4 Людмила Запорожець.

У зв’язку з частими крадіжками у багатоповерхівках та поблизу них начальник управління ЖКГ Віктор Кухаренко повідомив про можливість створення спеціальної комісії, яка буде контролювати пункти прийому металобрухту.

Переглядiв: 698