Кіровоградці зможуть отримати інформацію про паспорти у бота

14.03.2019 12:31
image

Міграційна служба запустила чат-бот, який підкаже як оформити біометричний документ. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у відомстві.

 Так, наразі скористатися офіційними електронними сервісами міграційної служби можливо в інтерактивному режимі – у месенджерах Viber та Telegram. Чат-бот ставитиме особі кілька запитань щодо індивідуальних умов оформлення документа та поінформує, які саме документи потрібно мати із собою під час оформлення у міграційній службі або центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП).

В інтерактивному режимі можна отримати консультацію про оформлення всіх біометричних документів, які видає ДМС – ID-картка, закордонний паспорт, а також посвідки на постійне та тимчасове проживання для іноземців та осіб без громадянства.

Особливістю роботи чат-боту є те, що за бажанням у месенджері можна отримувати повідомлення про кожен новий етап оформлення документа аж до моменту, коли документ прибуде до підрозділу для видачі.

 Чат-бот – це вже 12-й електронний сервіс, створений міграційною службою з метою підвищення якості надання адміністративних послуг та зменшення корупційних ризиків у діяльності підрозділів міграційної служби.

 Посилання на чат-боти розміщено на сторінці онлайн-сервісів на сайті міграційної служби (Viber, Telegram).

Переглядiв: 686