Кіровоградці зможуть розповісти, за що люблять депутатів

12.02.2019 11:46

В обласному центрі біля краєзнавчого музею відбудеться Всеукраїнська акція «Полюби депутата свого міста» до дня закоханих у середу, 13 лютого. Про це повідомляється на офіційній сторінці організаторів заходу у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR. 

Так, команда ВІ «Активна Громада» запрошуватиме громадян вписати в сердечку на фліпчартному листі: на одній половині, за що вони люблять депутатів місцевих рад (міської, Подільської та Фортечної районних у місті рад), а на іншій - за що б любили їх ще сильніше.

Після цього кожен охочий матиме змогу ознайомитися зі списком депутатів, адресами та графіком роботи їх громадських приймалень.  У разі потреби бажаючі зможуть написати звернення, доручення чи пропозицію щодо покращення життя в місті.

За інформацією, активісти також надіслали запрошення депутатам з проханням долучитися до акції, аби вони могли прийти поспілкуватися з громадянами і дізнатися, за що  їх люблять.


Початок заходу о 13:00.

Довідково:

Акція, організована Всеукраїнською громадською організацією «Інститут Республіка», проводиться з інформаційно-просвітницькою метою. Термір «полюбити» вживається в контексті - стежити за діяльністю депутатів, контролювати їх дії, більше звертатися до депутатів і допомагати у вирішенні важливих для міста питань.

Номери телефонів координаторів заходу:  0677929842 - Анатолій Стоян, 0507834797 – Леся Міронова.  

Переглядiв: 434