Кіровоградців просять берегти себе від бурульок (ФОТО)  

06.03.2018 13:58
image

Внаслідок потепління в обласному центрі з дахів будинків почали  падати  бурульки. Оскільки зони, які становлять загрозу життю і здоров’ю  городян, на вулицях міста переважно не позначені, пішоходам необхідно звертати увагу на наявність небезпечних утворень, інформує DOZOR.

Комунальні служби запевняють, що працюють над ліквідацією бурульок вже кілька днів поспіль і «інформують населення про небезпеку».

«Із суботи бурульки було знято на вул. Добровольського, 5 та 7, на  вул.Пацаєва,10, у селищі Гірничому та на території ЖЕО № 2.  Там було обстежено усі небезпечні ділянки та огороджено стрічками. Наразі ситуація під контролем, робота проводиться по всім ЖЕО. У випадку, якщо у мешканців виникають якісь питання, нехай звертаються у ЖЕО», - прокоментувала спеціаліст управління ЖКГ міської ради Валентина Генераж.

Надзвичайники області у свою чергу зазначають, що хоча  бурульки – не їхня сфера діяльності, жителі все ж можуть звертатися за необхідності до рятувальної служби за номером: 0522 225 414.

Щоб не стати жертвою крижаних бурульок, фахівці радять пішоходам не заходити за межі встановлених огорож, а в місцях їх відсутності самим звертати увагу на наявність криги і снігу на дахах будинків.

image
image
image

Дар'я Серватюк

Переглядiв: 1419