Кіровоградців просять ділитися історіями, пов’язаними із заводом «Ельворті»  

10.05.2019 08:15
image

Жителів обласного центру запрошують взяти участь у конкурсі «Завод Ельворті і моя родина». Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прес-службі підприємства.

«Якщо у вас в родині хтось працював на заводі «Ельворті» або історія вашої сім’ї пов’язана із цим підприємством, компанія запрошує вас до участі у зборі інформації до 145-річчя заводу. Історії буде опубліковано в книзі про історію заводу «Ельворті». Автори найцікавіших матеріалів будуть нагороджені сувенірами та цінними призами», - йдеться у повідомленні.

Бажаючі взяти участь у конкурсі мають надіслати інформацію на електронну пошту: yarova@elvorti.com.  Свої історії необхідно розпочати з розповіді про члена родини, життя якого пов’язане з підприємством імені Ельворті, додати фото осіб, про яких йдеться мова в історії, а також фото предметів, інструментів, документів тощо, які  вказують на зв’язок рідних автоа із заводом «Ельворті».

Також до файлу необхідно додати контактну інформацію, щоб організатори мали змогу зв’язатися з автором історії. Надсилати інформацію можна до 20 травня.

 

Переглядiв: 568