Кіровоградців просять допомогти міськраді  грошима на саджанці

17.03.2017 10:06

image

Жителів обласного центру запрошують до висадки дерев у Кіровограді протягом наступного місяця, проте саджанці пропонують придбати власним коштом.  Про це у групі «Озеленення Кропивницький» у Фейсбуці повідомила активістка Надія Паливода, інформує DOZOR.

За інформацією, ініціаторами акції виступили члени ГО «Озеленення»  разом з міським управлінням ЖКГ та комунальним підприємством  «Благоустрій».  За словами Паливоди, на центральних вулицях міста вже є 45 місць для висадження дерев. Необхідні переважно липи та клени. Проте саджанці необхідні великі, вартість одного 250 грн.

«Управління ЖКГ пропонує мешканцям долучитися до озеленння рідного міста, оскільки кошти в бюджеті на саджанці не передбачені, кожен мешканець може за власні гроші придбати такий саджанець (один чи більше) і стати спонсором висадження липки чи клена, викопуватимуть яму і садитимуть уже комунальники», - повідомила Надія Паливода.

Дерево можна таким чином посадити не тільки у центральній частині, а й в інших мікрорайонах міста за умови, що там не проходять електродроти і підземні кабелі.

Бажаючих стати спонсорами, закликають  телефонувати в управління  ЖКГ чи КП «Благоустрій». За інформацією, акція триватиме протягом квітня.

Фото greensad.ua

Переглядiв: 1201