Кіровоградців у капелюхах запрошують на презентацію відеоролика про паліатив  

05.10.2017 05:37

image

 

У Кіровограді в тайм-клубі «Берлога» відбудеться презентація соціального відеоролика про паліативну допомогу, а також благодійний кінопоказ фільму «Саме час» у п’ятницю, 13 жовтня.  Про це сайту DOZOR повідомили організатори заходу.

За інформацією, презентація відеоролика приурочена до Всесвітнього дня паліативної та хоспісної допомоги.

«Ми працювали над створенням соціального відеоролика, у якому дві родички паліативних пацієнтів розкажуть про проблеми, з якими вони зіткнулися. Активісти нашої організації закликатимуть робити дієві кроки у покращенні надання паліативної допомоги пацієнтам у кіровоградському регіоні, - зазначила керівник соціального проекту «#ЗнімайРожевіОкуляри» Вікторія Семененко.

Після презентації соціального відеоролика активісти продовжать цю важку і важливу  тему благодійним кінопоказом фільму «Саме час».

Вхід на заходи – безкоштовний, перепустка - капелюх.

«Цього року, як і минулого, у соціальних мережах проводитиметься міжнародний флешмоб «Капелюха на вуха» у підтримку невиліковно хворих дітей. Капелюх – це символ комфорту невиліковних дітей. Таким чином ми закликаємо жителів міста долучитися до флешмобу і підтримати невиліковних дітей. Протягом заходів буде працювати професійний фотограф. Крім того, діятимуть благодійні скриньки з метою збору коштів для тяжкохворих дітей. Запрошуємо всіх прийти і підтримати невиліковно хворих дітей та зробити свій благодійний внесок на ліки тим дітям, які борються з онкохворобою», - зауважує Семененко.

Початок заходів о 16:00.

Фото sxodim.com

Переглядiв: 738