Кіровоградців закликають долучитися до «шкарпеткової» акції

10.03.2017 08:34

image

Громадські активісти закликають кіровоградців долучитися до світової акції «Різнокольорові шкарпетки». Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише голова ГО «Серце матері» Людмила Шукрута, інформує DOZOR.

«21 березня - Всесвітній день людини з синдромом Дауна. Закликаю взяти участь у міжнародній акції “Різнокольорові шкарпетки” (LOTS OF SOCKS). Для цього потрібно або  надіти різнокольорові шкарпетки, або зробити зі шкарпеток шарф чи краватку, або просто прив’язати до сумки. Потім необхідно сфотографуватись і викласти на своїй сторінці у соцмережі з хештегом #LOTS_OF_SOCKS та #Серце_матері_Кропивницький. За допомоою такого незвичайного аксесуара можна відчути себе не таким, як всі, і можна зрозуміти, що значить жити під пильними і часто недобрими поглядами оточуючих. Мета акції - звернути увагу суспільства на проблеми людей з синдромом Дауна», - повідомила Людмила Шукрута.

В Україні щороку народжується понад 420 дітей із синдромом Дауна. Ймовірність народження такої дитини не залежить від способу життя батьків, від стану їхнього здоров’я, шкідливих звичок, харчування, статку, освіти чи віросповідання.

Фото zaholovok.com.ua

Переглядiв: 1411