Кіровоградців закликають долучитися до збору іграшок для онкохворих дітей

09.08.2018 14:43
image

В обласному центрі містян закликають долучитися до збору іграшок до «Скарбнички хоробрості» для діток із відділу дитячої гематологічної обласної лікарні. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори. 

Так, організаторами заходу виступив Міжнародний благодійний фонд «Янгол життя».

««Скарбничка хоробрості» являє собою контейнер з подарунками для малюків від 1 до 18 років із серйозними захворюваннями. Їх вени, які, на жаль, жахливо проколоті і навіть можна сказати «згорілі» від постійного введення в організм хіміо і підтримуючої терапії нестерпно болять. Щоб хоч якось втішити діток і підтримати в маніпуляційній встановлена «Скарбничка Хоробрості», в якій лежать невеличкі іграшки. Ці іграшки дарують радість нашим маленьким пацієнтам або ж просто змінюють їхнє відношення до маніпуляційного кабінету, адже він стає для них не таким страшним», - зазначила учасниця організації Анастасія Новохатко.

Тож у скарбничку збирають маленькі іграшки, пазли, розмальовки, книжечки, підвіски, браслети, намисто, канцелярію, конструктори і кіндери.

Організатори заходу наголошують, що не можна передавати прикраси для волосся, косметику, м’які чи пухнасті іграшки скляні чи керамічні.

Усі бажаючі передати речі можуть звернутися за номером: 099 038 17 50 –  Наталя, 066 165 39 67 , 098 00 31 929 – Ольга або ж передати новою поштою за адресою: вулиця Соборна, 4 офіс 113.

Фото www.0352.ua

Переглядiв: 2573